Různé fanfikce

Nic

Jen ještě jednou, tak, jako to dělal desítky let, zapátral ve svém srdci. Co chce ze všeho nejvíc na světě?

Dokud tě mám

Každý ví, že některé kletby zlomí pravá láska. Ale tuto dokáže zlomit jen skutečné nepřátelství. A jestli se to nepovede, budou spolu v ráji lapeni oba. Kdo by taky chtěl odejít, když je všechno v pořádku?

Hvězdné zatracení

Nejlepší přátelé, nejvěrnější milenci a největší nepřátelé byli jejich možnosti. Severus záviděl těm, kteří spřízněnou duši neměli.

Držet a nepustit

Kdysi patřili k sobě. Zrada a smrt je od sebe odtrhly, ale je možné, že po čtrnácti letech budou mít druhou šanci?

Všechno je v pořádku

Každý ví, že některé kletby zlomí pravá láska. Ale tuto dokáže zlomit jen skutečné nepřátelství. A jestli se to nepovede, budou spolu v ráji lapeni oba. Kdo by taky chtěl odejít, když je všechno v pořádku?

Mise: SKARAB

Hermioně se nelíbí lži, které Rita píše, a rozhodne se podniknout patřičné kroky. A to je teprve začátek dlouhého období, kdy se jejich cesty nepřestanou proplétat.

Povědomá tvář

Utekl před slávou a žije mezi mudly. Je barman a největším zdrojem stresu jsou lidé, kteří si myslí, že ho odněkud znají. Naštěstí si ho většinou jen spletou s hercem jistého hobita (nebo se s ním snaží flirtovat). Ale co když jednoho dne narazí na někoho, u koho…

Já, ty, Ron

„Já nemůžu, Harry, pořád ještě mi zbývá přečíst čtyři sta dvaadvacet stran,“ omlouvala se Hermiona, v jejímž hlase nyní zaznívaly známky hysterie. „A každopádně,“ ohlédla se také na Rona, „on by mě tam nechtěl.“

Další fanfikce

Temnota v nás nás zrodí

Žije v pekle. Ale ona se z něj dostane. Za každou cenu.

Pohádka o nejbystřejší čarodějce, která se rozhodla přežít. Pohádka o bolesti, o krvi, o lásce a o a žili šťastně až do smrti. Pohádka o Hermioně Grangerové, která nikdy nežádala moc a nakonec dostala všechno.

Moje malá šmejdka

Měli je. Tolik zábavy. Tolik vzrušení. A pak jim Potter utekl. Aspoň jim nechal malý dáreček. Vlastně dva. Tu svoji špinavou šmejdku, co tak krásně dovedla křičet, a zrádcovského skřítka, kterého Bellatrix s takovou chutí zabila, když se pro šmejdku vrátil. Aspoň něco může Pánovi zla dát. A kdo ví,…

Jste si jist?

Jeden má moc. Jeden má potenciál. Oba něco chtějí. Ale dokáží najít kompromis, který bude vyhovovat jim oběma? Přehled Harrylu fanfikce.